Print_23x24
2012. szeptember 14.

Thomson Video Networks termékbemutató nyílt nap

A Rexfilm Broadcast és Kommunikációs Rendszerek Kft., mint a Thomson Video Networks magyarországi képviselete szeretettel meghívja Önt és kollégáit 2012. október 18-án a termékportfóliót bemutató nyílt napra.
Ezen a napon bemutatásra kerülnek a gyártó legújabb technológia újdonságai: digitális fejállomások, OTT élő és file alapú megoldások, distribution és contribution megoldások.

A következő kipróbálható termékek kerülnek kiállításra és bemutatásra:
  • ViBE EM4000 HD többcsatornás enkóder: műholdas, földfelszíni, kábel és IPTV alkalmazásokra specializálódott, a legújabb Thomson Mustang kompressziós technológiát alkalmazó enkóder, amellyel akár plusz egy csatornányi helyet nyerhet multiplexenként vagy transponderenként bármilyen minőségi kompromisszum nélkül. A ViBE EM4000 kettő vagy négy csatornás változatban SD/HD upgradelhető változatban már elérhető.
  • ViBE VS7000 multiscreen video rendszer WebTV / OTT projektekhez: az elő és a file alapú OTT feladatok kiváló eszköze. A ViBE VS7000 kimagasló video minőséget, egyedülálló munkafolyamat optimalizációt és beépített automatikus redundanciákat kínál. Az 1RU magas változat SDI csatolófelülettel is rendelkezik.
  • ViBE CP6000 moduláris contribution és distribution encoder és decoder rendszer: magas minőségű MPEG-2 és MPEG-4 kompresszióval, élő HD és SD tartalom gyors átviteléhez. A CP6000 skálázható 8 SD/HD csatornáig 1RU magas házban (szabadon választható encoder és decoder darabszámmal), amely modularitás a későbbi fejleszthetőséget, költséghatékonyságot, hely- és energiatakarékosságot ajánlja felhasználóinak.
  • Sapphire: egyedülálló video szerver megoldás a teljes munkafolyamatra az ingest, process, brand és playout feladatok ellátásához, komplett TV csatornákhoz tömörített domainben.

Mivel célunk, hogy sorban állás nélkül kipróbálhatóak legyenek a megoldások, kérjük szíves visszaigazolásukat az aniko.veroci@rexfilm.hu e-mail címre, hogy részt tudnak-e venni az eseményen, és amennyiben van preferált napszak, kérjük azt is jelöljék meg.

Jelentkezési határidő: 2012. október 10.
Helyszín: 1119 Budapest, Etele út 59-61.
További információ: Verőci Anikó, +36-1-382-7160, +36-30-210-6150