Print_23x24
2017. március 31.

Új ügyvezető a Rexfilm Kft. élén

Közel húsz, ügyvezető igazgatói pozícióban töltött év után Sztojanov Rumen búcsút vesz a Rexfilm-től és 2017. április 1-től Csapó Gábor, korábbi projektigazgató veszi át a cég vezetését.
Sztojanov Rumen 1997. október 1-én csatlakozott a Rexfilm csapatához. Munkássága, döntései nyomán a cég Magyarország meghatározó broadcast rendszerintegrátorává vált. Vezetése alatt a Rexfilm jelentős fejlődésen ment keresztül: a kezdeti évek pár százmillió forintos árbevételét követően az utolsó négy évben a cég forgalma meghaladta az évi két milliárd forintot.
 
Rument az ügyvezetői székben a cégnél 19 éve dolgozó, tapasztalt szakember, Csapó Gábor követi. Gábor 1998. január 28-án mérnök kereskedőként kezdett dolgozni a Rexfilm-nél, néhány évig hangtechnikai eszközök, majd 2000-től broadcast eszközök és rendszerek értékesítésével foglalkozott. 2009. óta projekt igazgatóként a Rexfilm rendszerintegrációs tevékenyégének operatív vezetéséért felelt, olyan nagyszabású projektek lebonyolításában vett részt, mint az MTVA és az RTL Klub új székházba költöztetése, HD stúdiótechnikai és produkciós rendszerek tervezése (RLT Klub, MTVA, MÜPA,  Akvárium, A38), közvetítő kocsik berendezéseinek szállítása és rendszerintegrációja (Liga TV, Ász Bt, Antenna Hungária).
 
Ez a körültekintő választás biztosítja, hogy eredményeink tovább fejlődhessenek és a cég továbbra is kiemelkedő sikereket érhessen el a broadcast piac területén.
 
Sztojanov Rumen jövőbeli terveihez és az aktív pihenéshez nagyon sok boldogságot, jó egészséget és a korábbiakhoz hasonló sikereket kíván a Rexfilm csapata!
 
Budapest, 2017. március 31.