Print_23x24
2014. szeptember 24.

MEDIA PLATFORM 2014 kiállítás

A REXFILM Broadcast és Kommunikációs Rendszerek Kft., mint a Thomson Video Networks magyarországi képviselete szeretettel meghívja Önt és kollégáit 2014. szeptember 29-30-án a SYMA Rendezvényközpontban tartandó MediaPlatform 2014 kiállításra, ahol a 106. standon megismerkedhetnek a Thomson Video Networks termékportfóliójával.
A rendezvényen bemutatásra kerülnek a gyártó legújabb technológia újdonságai: digitális fejállomások, OTT élő és file alapú megoldások.

Az alábbi termékek kerülnek kiállításra, illetve bemutatásra:
  • ViBE EM4000 HD többcsatornás enkóder: műholdas, földfelszíni, kábel és IPTV alkalmazásokra specializálódott, a legújabb Thomson Mustang kompressziós technológiát alkalmazó enkóder, amellyel akár plusz egy csatornányi helyet nyerhet multiplexenként vagy transponderenként bármilyen minőségi kompromisszum nélkül. A ViBE EM4000 kettő, négy, hat vagy nyolc csatornás kivitelben SD/HD upgradelhető változatban már elérhető.
  • ViBE VS7000 multiscreen video rendszer WebTV / OTT projektekhez: az elő és a file alapú OTT feladatok kiváló eszköze. A ViBE VS7000 kimagasló video minőséget, egyedülálló munkafolyamat optimalizációt és beépített automatikus redundanciákat kínál. Az 1RU magas változat SDI csatolófelülettel is rendelkezik.
  • Sapphire: egyedülálló video szerver megoldás a teljes munkafolyamatra az ingest, process, brand és playout feladatok ellátásához, komplett TV csatornákhoz tömörített domainben.
  • XT1000: információt kaphat továbbá az XT1000 transzkóderről, ami az IBC 2014 szakmai kiállításon elnyerte a TV Technology Europe „Best of Show” díját.