Print_23x24
2012. július 26.

Tarolt a Sony az iF Design Awards-on

A Sony hat Gold Award díjat kapott a rangos International Forum Design Awards (iF) müncheni díjátadó ceremóniáján, ami a valaha elért legjobb eredmény az iF fennállása óta.
A több mint 4300 nevezett termékből mindössze hatvan készülék kapott arany fokozatú elismerést.
A Gold Awards díjat a következő termékek nyerték el: BRAVIATM NX720 tévé, Sony Tablet S Series, Cyber-shotTM DSC-TX55, NEX-C3, NEX-7 és az NXCAM NEX-FS100EK professzionális kamera.

A díjazott Sony termékek esetében „a gyönyörű design nem öncélú, hanem a felhasználó és a multimédiás tartalmak (fényképek, videók, alkalmazások) közötti interakciót, kommunikációt segíti" - emelte ki az iF zsűrije. Mivel a szórakoztató elektronikában ma a minőségi tartalmak mellett a lejátszási lehetőségek színvonala is kiemelten fontos, a Sony nagyon büszke a hat Gold Award elismerésre.

„Megtiszteltetés, hogy az iF díjazta azt a törekvésünket, amelyet az összes termékkategóriánkban szeretnénk megvalósítani: célunk olyan időtálló design megoldások fejlesztése, amelyek nem csak jól néznek ki, de egyszerűsítik a tartalmak elkészítését, lejátszását és megosztását is." - mondta Tak Kawagoi, a Sony Design Center Europe igazgatója.

A termékekről bővebb információ a kapcsolódó linkeken, illetve kollégáinktól:

Sztupa Béla
tel: +36 30 400 6706
e-mail: bela.sztupa@rexfilm.hu

Kenesei Kálmán
tel: +36 30 385 9958
e-mail: kalman.kenesei@rexfilm.hu